Химия Украины и мира

Гранстар: переваги та особливості застосування

Як максимально ефективно подолати проблему із небажаною рослинністю у посівах сільськогосподарських культур? Це питання постійно хвилює аграріїв. На жаль, на сьогоднішній день не існує такого рішення, за допомогою якого можливо позбутись бур’янів раз і назавжди. Проте, з іншого боку, агрохімічна промисловість пропонує свій вихід із ситуації – гербіциди. Ці препарати надійно та швидко позбавлять засіяні поля від непотрібних рослин, хоча через певний час до цього процесу потрібно буде повертатись знову.

Гранстар відноситься до гербіцидів, що мають селективну, тобто вибіркову, дію. Головною перевагою цього засобу є те, що він проявляє свою силу майже миттєво після застосування – через декілька годин обробки клітинний поділ бур’янів припиняється, а згодом наступає загибель рослин.

Отже, основними перевагами гербіциду Гранстар є:

Як застосовувати Гранстар?

По-перше, звичайно, необхідно дотримуватись інструкцій виробника щодо заходів безпеки, норм використання та дозування даного гербіциду. А по-друге, є декілька порад, які допоможуть ефективніше проводити обробку цим препаратом. Отже, особливостями застосування Гранстар є:

 

Exit mobile version