Химия Украины и мира

Що таке фарбувальні камери?

В даний час фарбувальні камери застосовуються в будь-промислової галузі: суднобудівної, меблевої, автомобільної і т. д. Завдяки їм проводиться якісне та рівномірне фарбування різних поверхонь.

Тепер розберемося, що таке фарбувальний бокс та його класифікацію.

Фарбувальна камера – це приміщення закритого типу, яке призначене для нанесення лакофарбового покриття. Автоматизована система може сама контролювати рівень нагріву повітря. Коли температура підніметься до показників, необхідних за стандартом, відбувається автоматичне відключення функції обігріву.

Крім того, вони комплектуються вбудованими таймерами, які через певний проміжок часу виводять повітря, що містить токсини, назовні. Завдяки такій опції виключаються випадки виникнення пожежонебезпечних ситуацій.

Типи:

1. За розмірами:

2. За типом вентиляції:

3. За способом фільтрації:

4. В залежності від виду виробництва і організації фарбувальних робіт:

Режими роботи

Обладнання може працювати в таких режимах:

Освітлення

Будь-який пристрій фарбувального боксу не зможе ефективно працювати без гарного освітлення. Тому, найкращим варіантом є використання галогенних ламп. Для безпеки їх ізолюють в окремі короби або встановлюють під спеціальне скло.

Люмінесцентні лампи є не менш популярними, тим більше, що вони не потребують додаткового захисту. Їх можна монтувати на стінах або на стелі.

В даний час існує безліч видів фарбувальних боксів, проте при виборі необхідно врахувати такі параметри: мета покупки, технічні характеристики та кліматичні умови.

Звернувшись в нашу проектно-монтажну компанію, Ви маєте унікальну можливість придбати якісну фарбувальну камеру за найкращими цінами. Ми виконуємо повний комплекс робіт: від проектування інженерних систем будь-якого рівня складності до монтажу, пуско-налагоджувальних робіт і сервісного обслуговування.

Ми гарантуємо: ціни, умови співпраці, якість та оперативність обслуговування Вас неодмінно порадують!

Компанія “Вент-заводи”, – http://7-vz.com. Телефонуйте: +38(044) 221-25-52

Exit mobile version