Химия Украины и мира

Корейська косметика BEIGIC – заради краси кожної жінки!

Південна Корея вже давно вийшла за межі виробництва органічної косметики та притримується сучасного тренду, за яким виробництво має наносити мінімум шкоди навколишньому середовищу. Серед багатьох корейських компаній, які виробляють дійсно якісні засоби по догляду за шкірою та волоссям, бренд BEIGIC (https://optbeauty.com.ua/other-brands/beigic.html) займає гідне місце. Їй віддають перевагу вегани, для яких важливо використання засобів без компонентів тваринного виробництва.

Особливості корейського бренду BEIGIC

Корейська компанія BEIGIC в своїй діяльності зробила головними три правила, яких вона завжди дотримується. В усіх засобах містяться тільки компоненти органічного походження, водночас в них практично немає агресивних інгредієнтів, користь яких сумнівна. Завдяки цьому, косметика підходить для усіх типів шкіри, до того ж являється гіпоалергенною. До того ж BEIGIC свідомо відмовився від тестування своєї продукції на тваринах.

Одним з головних компонентів, які використовуються практично в усіх засобах цієї компанії, являється екстракт зелених кофейних зерен. Йому властива висока антиоксидантна активність, завдяки чому він має здатність до омолоджування шкіри та водночас захищає її.

Корейська косметика BEIGIC: огляд засобів

Обираючи назву для бренду, виробник намагався зробити так, щоб у споживача їх косметика асоціювалася зі свіжістю та чистотою. Таким чином виникла назва BEIGIC, яка являється трансформацію слова beige (бежевий). Дизайн також відповідає назві бренду, використовуються виключно світлі кольори пастельних відтінків. Серед засобів цієї корейської косметики особливою популярністю серед споживачів користуються наступні:

· для обличчя – скраб, регенеруюча олія, лосьйон та крем;
· для волосся – шампунь із ефектом скрабу, відновлююча маска;
· для тіла – лосьйон, масло для зволоження.

Наслідуючи тенденції до збереження екології, корейська компанія BEIGIC з особливою увагою відноситься до розробки упаковки для своєї продукції. Усі флакони виробляються зі скла та придатні для вторинної переробки, а для виготовлення упаковки використовується виключно вторинний папір.

Косметика корейського виробника BEIGIC – це різноманітні засоби для відновлення і збереження краси та молодості. Вони ніжно та делікатно доглядають за шкірою, волоссям та тілом, зберігаючи косметичний ефект довгий час.

Exit mobile version