Химия Украины и мира

Хімчистка меблів на дому: особливості та переваги

З часом на меблях можуть з’являтися плями, небезпечні бактерії, забруднення, неприємні запахи. Чистка меблів з використанням звичайних хімічних засобів не дає бажаного результату. Потрібно звернутися за допомогою до професіоналів, які вміють працювати з різними типами тканин та покриттів.

Для чого потрібна хімчистка меблів?

Сучасні миючі пилососи не справляються зі всіма забрудненнями на м’яких меблях. Дуже швидко в наповнювачах меблів з’являються грибки, бактерії, кліщі. Це джерела інфекцій, які можуть стати причиною алергічних і респіраторних захворювань. В результаті починають хворіти діти та дорослі люди.

Професійна хімчистка — правильне рішення. Досвідчені спеціалісти видаляють різні забруднення, обробляють меблі ефективними засобами. В процесі роботи використовується сучасне обладнання, спеціальна хімія для дезінфекції. Результат приємно здивує замовників, а меблі знову виглядатимуть красиво.

Звичайні засоби викликають алергічні реакції, виділяють неприємний запах. Професійна хімія є безпечною для здоров’я і швидко видаляє різні типи забруднень.

Переваги хімчистки меблів

Професійна хімчистка меблів на дому буде максимально ефективною. Спеціалісти усувають будь-які забруднення, не пошкоджуючи поверхню та матеріали меблів. Інші переваги популярної послуги:

Не потрібно купувати дорогу побутову хімію, яка може бути неефективною. Не треба шукати авто для транспортування меблів, адже спеціалісти приїдуть на об’єкт і виконають всі необхідні роботи. Правильним рішенням стане замовлення послуги хімчистки меблів на дому.

Вартість послуги

Вартість хімчистки залежить від багатьох факторів. Обов’язково враховується тип тканини, складність забруднення, обсяг виконаних робіт. Для різних типів меблів методи чистки підбираються індивідуально.

Ціна також залежить від площі забруднення поверхні. Чим більша площа забруднень, тим дорожчою буде вартість послуги. Клієнтам подобається те, що при необхідності вони можуть заздалегідь дізнатися вартість хімчистки меблів і спланувати витрати.

ЗАПАМ’ЯТАЙТЕ: Компанія «Мій диван», тел.: +38 063 265-12-72, 067 115-29-95, 066 925-45-50, e-mail: info@moi-divan.kiev.ua

Exit mobile version